logo bratele-mamei.ro


Cine suntem?
Suntem o echipă tânără, care oferă prin brațele-mamei.ro toate informațiile de care are nevoie orice mămică, pentru a identifica cu ușurință, ce are nevoie pentru copil sau bebeluș, de la cele mai importante și de încredere magazine online din România,

De asemenea Comunitatea Brațele Mamei oferă mămicilor, sfaturi practice și informații, scrise de mămici, care au trecut prin aceleași etape în creșterea copiilor.

Din acest motiv vom scoate în evidență, produsele cele mai cerute de mămici, și care au intrat în promoție, grupate astfel încât să fie cât mai ușor de identificat.

Viziunea
Având în același loc majoritatea produsele căutate de mămici, de la aproapte toate magazinele online, care sunt certificate pentru calitate și încredere, poți naviga mult mai rapid pentru a găsi produsele dorite, fără să mai fi nevoită să pierzi timp, accesând fiecare magazin în parte, sau urmărind newsletterele pentru a afla când apar reduceri.

Datorită algoritmului care ia în calcul inclusiv interesul colectiv al tuturor mămicilor, poți descoperi fără să faci nimic în mod special, ce produse sunt cele mai căutate și poți cumpăra produse la promoție în orice moment, practic poți să fii o mămică care are grijă de bebe și nu pierde mult timp pe internet căutănd produsele dorite 🙂

În felul acesta vei petrece mai mult timp cu micuțul și familia, și vei aloca mai puțin timp căutărilor pe internet și identificării promoților active. Vei oferi micuțului mai mult timp petrecut in brațele tale, pentru că acolo îi place cel mai mult să stea, în brațele mamei.